Japansk Lifting

Abhyangha massage

Det naturlige ansigtsløft

Japansk lifting er 100% nydelse. Det er afstressende, sundt for huden, ægte selvforkælelse, rynkereducerende og en dejlig oplevelse til dig selv.

Udover at virke foryngende og opstrammende på huden, så er japansk lifting også en fantastisk måde at stresse af på.

Forestil dig, hvor dejligt det er at få lov at ligge på en varm briks en time, imens dit ansigt bliver plejet og du modtager en behandling, hvor der ikke gås på kompromis med noget.

Hvad er japansk lifting?

Det er en form for naturlig rynkereducerende massage af ansigtet hvor hud, væv og muskler afspændes, løftes og udrenses for affaldsstoffer. Det er en grundig ansigtsmassage, som er meget effektiv. Der arbejdes med muskler, kredsløb, lymfe og nervesystem. Kroppens egen genopbygning og udrensning stimuleres.

Udover den japanskinspirerede del, er der også elementer fra Sydamerikas oprindelige indianske befolkning, som brugte ansigtsmassagen som en del af en traditionel behandling. De opdelte ansigtet i zoner, som svarer til kroppens forskellige organer. Disse zoner har forbindelse til organerne via nervesystemet og meridianerne. Sammen med disse zoner og stimulering af nervepunkter i ansigtet, som kommer fra Østens akupressur, danner det grundlaget for Japansk lifting.

Ved intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan rynker og linjer reduceres. Mørke rander og poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende. Japansk lifting er også god mod hovedpine, nakke- og kæbespændinger.

 

 

Produkter

Jeg bruger rene økologiske naturprodukter, som hybenolie, Spirulina algemaske, Himalaya saltstenskugler, Mellisa skintonic, Mellisa rensemælk, Mellisa anti-age fugtmaske og Mellisa øjencreme til behandlingen.

Jeg tilbyder 50% rabat på første behandling.
Du kan se en oversigt over priser her.