Olierne

Abhyangha massage

Olier af høj kvalitet

Jeg anvender Ayurvediske krops-og æsteriske olier fra By Korsholm, som er anerkendt for høj kvalitet. By Korsholm er grundlagt og ejet af Mette Korsholm, som har mere end 20 års erhvervserfaring inden for sundheds- og wellnessbehandlinger.

Hun har rejst til Indien i årevis for at modtage årlige Ayurvediske behandlinger, og har derved fået kendskab til de kropsolier der anvendes der.
Mette har i samarbejde med en ayurvedisk læge fra Indien udviklet og fremstillet olier, der er 100 % naturlige og består hver af en unik blanding af urter og dufte, der understøtter din krops egen heling og giver dig velvære.

Olierne kan bruges af alle, der ønsker at nyde godt af de mange fordele ved Ayurveda – dette inkluderer massageterapeuter, som søger at tilføje intensitet og dybde til deres behandlinger.

Olierne kan bruges over hele kroppen dagligt eller når det er nødvendigt. De kan opvarmes før brug for at øge følelsen af ​​ro og velvære.
For mere information: www.bykorsholm.dk/

Oliernes egenskaber

N01: BALANCE
Balancerende ayurvedisk kropsolie, der giver en følelse af balance, afspænding og ro i en travl hverdag. Olien har sin unikke kombination af balancerende egenskaber fra planteolier, urter og æteriske olier som jernurt, muskatel salvie og bergamotte. Derudover stimulerer olien cirkulation og energi og virker styrkende for kroppens helende processer

NO2: STRENGTH
Styrkende og foryngende ayurvedisk kropsolie, der lindrer ømme muskler og led. Olien er baseret på planter og urter og beriget med æstetiske olier fra røgelse (Frankincense), eukalyptus og rosmarin, som alle er kendte for deres styrkende egenskaber. Olien giver mental klarhed og er med sine smertelindrende egenskaber ideel til den trætte eller aktive krop.

NO3: CALM
Beroligende Ayurvedisk kropsolie, der giver vitalitet, velvære og blødhed til din hud og krop. Olien er baseret på planteolier og urter og beriget med æsteriske olier fra cedertræ og lavendel, som er kendt for deres afslappende virkning. Beroligende, helende og nærende for alle typer ad hudirritationer. En blid og plejende olie, der giver dig en følelse af ro og velvære.